Štika na česneku a kmínu

Skvěle ochucené filé ze štiky, které můžete servírovat s bramborovou přílohou, opečenou bagetou nebo jen zeleninovým salátem.

Ingredience (3 x porce)

Postup přípravy

  1. Filé z obou stran osolíme a opepříme. Posypeme kmínem a sladkou paprikou. Zakapeme citrónovou šťávou a potřeme prolisovaným česnekem.
  2. Necháme 10 minut v pokojové teplotě.
  3. Na pánvi rozehřejeme máslo a na velmi mírnou teplotu opékáme z obou stran. Jednu stranu asi 8 až 10 minut.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 324.91 kcal | Protein: 26.60 g | Sacharidy: 2.69 g | z toho cukr: 0.38 g | Tuk: 22.99 g | z toho nas. MK: 13.90 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2464-stika-na-cesneku-a-kminu