Štika na česneku a kmínu
Skvěle ochucené filé ze štiky, které můžete servírovat s bramborovou přílohou, opečenou bagetou nebo jen zeleninovým salátem.
Ingredience (3 x porce)
-
-
-
-
-
-
-
-
Postup přípravy
- Filé z obou stran osolíme a opepříme. Posypeme kmínem a sladkou paprikou. Zakapeme citrónovou šťávou a potřeme prolisovaným česnekem.
- Necháme 10 minut v pokojové teplotě.
- Na pánvi rozehřejeme máslo a na velmi mírnou teplotu opékáme z obou stran. Jednu stranu asi 8 až 10 minut.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 324.91 kcal |
Protein: 26.60 g |
Sacharidy: 2.69 g |
z toho cukr: 0.38 g |
Tuk: 22.99 g |
z toho nas. MK: 13.90 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2464-stika-na-cesneku-a-kminu