Výborná chuťová kombinace nasládlého jablka a kedlubny doplněná o výživné klíčky. Salát je pro dvě osoby nebo jen pro jednu, jako velká porce k obědu či k večeři.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Kedlubnu oškrábeme a nastrouháme. Stejně postupujeme s jablkem. Můžeme zakápnout trochou citrónové šťávy, aby jablko nezhnědlo.
Přidáme klíčky a nakrájenou papriku. Zakápneme olivovým olejem. Před podáváním můžeme promíchat.
Salát chutná výborně s rozpečenou bagetou.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 239.78 kcal |
Protein: 5.36 g |
Sacharidy: 20.20 g |
z toho cukr: 13.95 g |
Tuk: 13.87 g |
z toho nas. MK: 1.91 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/2944-kedlubnovy-salat-s-klicky