Pstruh plněný bylinkami

Ryby jsou velice zdravé, proto bychom je neměli v našem jídelníčku opomíjet. Tento recept je velice jednoduchý, rychlý a chutný.

Reklama

Ingredience

příloha

Množství na
  porce

Postup přípravy

1.
Vykuchané a očištěné pstruhy omyjeme pod tekoucí vodou. Osušíme, prosolíme, opepříme a naplníme najemno nakrájeným pórkem, posekaným česnekem, nasekanou petrželovou natí a větvičkami tymiánu a rozmarýnu.
2.
Naplněné ryby vložíme na plech s nepřilnavým povrchem, či na plech vyloženým pečícím papírem. Zastříkneme olejem.
3.
Ryby posypeme celým kmínem, obložíme kolečky citrónu a poklademe plátky másla.
4.
Pečeme cca 20 minut, záleží na velikosti ryb.
5.
Podáváme s vařeným bramborem.

Od: Šárka75, 31.3.2021

Reklama
Reklama
Reklama

Komentáře

Žádné komentáře.

Nový komentář

Pro vložení komentáře se musíte přihlásit.

Reklama
Reklama
Hodnocení:
0.0
hodnotit
Čas: 20 min vaření
1 hod celkem
Množství: 4 × porce
Autor: Šárka75
Cena ingrediencí: 1 × porce = 86 Kč
Rozpis na položky
Kategorie a štítky:
Reklama

Nutriční hodnoty

Množství
1 × porce
Energetická hodnota
582.85 kcal
Protein
64.32 g
Sacharidy
z toho cukr
30.62 g
3.24 g
Tuk
z toho nas. mastné kyseliny
19.29 g
4.40 g

Detailní rozpis podle ingrediencí

Reklama
Reklama