Velmi snadná, rychlá a výborná majonéza. K její přípravě není potřeba vejce. Můžete z ní vytvořit tatarskou omáčku nebo použít jako základ pro dipy a dresinky.
Ingredience (3 x porce)
Postup přípravy
Do vyšší nádoby vložíme všechny ingredience.
Tyčovým mixérem mixujeme od spodu nahoru, dokud nám nevznikne hustá majonéza.
Vychladíme v lednici a můžeme podávat. Také můžeme použít jako základ při výrobě studených omáček.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 283.69 kcal |
Protein: 0.59 g |
Sacharidy: 0.98 g |
z toho cukr: 0.84 g |
Tuk: 31.30 g |
z toho nas. MK: 4.51 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3851-majoneza-bez-vajec