Grilovaný candát

Tento recept je jednoduchý a přináší vám dokonalou kombinaci grilování a výrazného aroma candáta.

Ingredience (2 x porce)

Postup přípravy

  1. Candáta nakrájíme na poloviny. Dijonskou hořčici smícháme se solí, kmínem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme - nejlépe přes noc.
  2. Maso na druhý den grilujeme z každé strany dozlatova.
  3. Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 278.49 kcal | Protein: 53.95 g | Sacharidy: 2.03 g | z toho cukr: 0.48 g | Tuk: 4.47 g | z toho nas. MK: 0.70 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3879-grilovany-candat