Tento recept je jednoduchý a přináší vám dokonalou kombinaci grilování a výrazného aroma candáta.
Ingredience (2 x porce)
Postup přípravy
Candáta nakrájíme na poloviny. Dijonskou hořčici smícháme se solí, kmínem, citrónovou kůrou a vinným octem. Do této marinády vložíme kousky ryby a marinujeme - nejlépe přes noc.
Maso na druhý den grilujeme z každé strany dozlatova.
Podáváme s bramborovou kaší nebo s vařenými brambory. Dobrou chuť! :-)
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 278.49 kcal |
Protein: 53.95 g |
Sacharidy: 2.03 g |
z toho cukr: 0.48 g |
Tuk: 4.47 g |
z toho nas. MK: 0.70 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3879-grilovany-candat