Tuňáková pomazánka s vejcem

Pomazánky jsou oblíbenou součástí pohoštění na každém rodinném setkání, v každém ročním období. Tato tuňáková přijde k chuti všem, kdo mají rádi ryby a výrazné chutě.

Ingredience (1 x porce)

Postup přípravy

  1. Z tuňáka vylijeme přebytečný olej, vejce si nastrouháme na jemném struhadle, cibulku nakrájíme na tenká kolečka.
  2. Lučinu si smícháme s jogurtem, majonézou a hořčicí.
  3. Přidáme tuňáka a rozmícháme. Potom přidáme vejce a opět rozmícháme. Nakonec přidáme cibuli a opět rozmícháme.
  4. Dochutíme citronovou šťávou, solí a pepřem.
  5. Podáváme na libovolném pečivu a můžeme dozdobit zeleninou. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 2,122.90 kcal | Protein: 149.07 g | Sacharidy: 20.81 g | z toho cukr: 16.78 g | Tuk: 156.81 g | z toho nas. MK: 73.03 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/3952-tunakova-pomazanka-s-vejcem