Cibulová marináda s hořčicí

Cibulová marináda s hořčicí je výborným způsobem, jak přidat do masa nebo grilovaných pokrmů pikantní a sladko-kyselou chuť. Tato marináda je obvykle používána pro grilování kuřecího nebo vepřového masa, ale může být také použita na ryby nebo zeleninu.

Ingredience (5 x porce)

Postup přípravy

  1. Očištěnou cibuli nakrájíme na půl kolečka.
  2. Do misky vložíme hořčici, olej, prolisovaný česnek, worcestrovou omáčku, citronovou šťávu a všechno koření.
  3. Vše smícháme dohromady a podle chuti osolíme a opepříme.
  4. Plátky masa vložíme do marinády a necháme marinovat nejlépe 24 hodin. Poté maso grilujeme nebo pečeme.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 112.72 kcal | Protein: 1.84 g | Sacharidy: 11.29 g | z toho cukr: 5.38 g | Tuk: 6.23 g | z toho nas. MK: 0.81 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4008-cibulova-marinada-s-horcici