Dýňové hranolky

Dýňové hranolky jsou skvělé na příležitostné mlsání u televize. Můžeme je podávat jako přílohu k masu nebo s čerstvou zeleninou a dipem.

Ingredience (4 x porce)

Postup přípravy

  1. Dýni nakrájíme na hranolky a rozprostřeme na plech vyložený pečícím papírem.
  2. Pokapeme olejem, osolíme, opepříme, posypeme česnekem a nasekaným rozmarýnem. Vše promícháme.
  3. Vložíme do předem vyhřáté trouby na 180 stupňů a pečeme 30-40 minut.
  4. Po upečení podáváme s dipem nebo jogurtovou omáčkou.

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 187.63 kcal | Protein: 4.64 g | Sacharidy: 16.27 g | z toho cukr: 12.02 g | Tuk: 10.66 g | z toho nas. MK: 1.41 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4064-dynove-hranolky