Rychle připravený dezert, který je krásně vláčný a má příjemně nakyslou chuť. Bábovku můžete přelít polevou z bílé čokolády nebo jen pocukrovat před podáváním.
Ingredience (15 x porce)
Postup přípravy
V míse smícháme mouku, prášek do pečiva a pudinkové prášky. Dáme stranou.
V robotu šleháme vejce s cukry. Po vyšlehání přidáme olej a jogurt. Zašleháme.
Na nízké otáčky zašleháme směs mouky. Vléváme do formy a dáme péct do vyhřáté trouby.
Pečeme na 180 °C asi 50 minut. Vyzkoušíme špejlí a necháme dojít v teple vypnuté trouby.
Nutriční hodnoty (1 x porce)
Energ. hodnota: 283.98 kcal |
Protein: 3.67 g |
Sacharidy: 30.74 g |
z toho cukr: 21.20 g |
Tuk: 16.54 g |
z toho nas. MK: 2.80 g
Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4102-vanilkova-babovka-s-jogurtem