Hermelínová pomazánka

Objevte kouzlo krémové hermelínové pomazánky, která transformuje každý kousek pečiva na gurmánský požitek.

Ingredience (8 x porce)

Postup přípravy

  1. Vejce si uvaříme natvrdo a necháme vychladit.
  2. Vychlazená vejce nastrouháme od mísy společně s hermelínem a okurkami.
  3. Následně přidáme hořčici, žervé, sůl a pepř a promícháme.
  4. Necháme uležet v lednici alespoň 2 hodiny pro lepší propojení chutí.
  5. Podáváme na libovolném pečivu. Dobrou chuť! :-)

Nutriční hodnoty (1 x porce)

Energ. hodnota: 90.58 kcal | Protein: 5.92 g | Sacharidy: 1.25 g | z toho cukr: 0.89 g | Tuk: 6.72 g | z toho nas. MK: 3.62 g

Vytištěno z webu ekucharka.cz, recept si můžete prohlédnout na adrese https://www.ekucharka.cz/recept/4114-hermelinova-pomazanka